Προτεινόμενα προϊόντα

Mother of Pearl (MOP)- Σημάδια ταστιέρας από Όστρακο. DK42:...
€ 0,0
Δοξάρι βιολιού με φυσική τρίχα αλόγου. Μοντέλο:JVB 1/4. Μ...
€ 0,0
€ 0,0

€ 0,0

€ 0,0

Newsletter

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας...
Email:
Αποστολή

Πες το σε φίλο

Ενημέρωσε τους φίλους και γνωστούς για το ανανεωμένο website του Mavromoustakis.gr
Το όνομά μου:
Email φίλου/ης:
Αποστολή

Καλάθι αγορών

Η εταιρία

Το όνομα Μαυρομουστάκης κυριαρχεί στα μουσικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης από το 1955 οπότε και ιδρύεται ο "Μουσικός Οίκος Ντο Ρε Μι" ως Ο.Ε. από τους Γιάννη Μαυρομουστάκη (πατέρα)και Νίκο Αλβέρτη στη Θεσσαλονίκη, στη οδό Εγνατία 39.

Το 1969 ανοίγει δεύτερο κατάστημα στην Αγ. Σοφίας 28 ως ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ Μαυρομουστάκης & Υιοί και το 1977 η Εταιρία μετατρέπεται σε Ανώνυμη όπου ο Γιώργος Μαυρομουστάκης συμμετέχει ως μέτοχος στην εταιρία. Το 1993 ο Γιώργος Μαυρομουστάκης αποχωρεί από την εταιρία και ιδρύει την ατομική επιχείρηση "ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Γ.ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΗΣ" στην Καστριτσίου στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης και απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν και ασχολούνται με την μουσική σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται ο καθένας. Από παιδιά που ξεκινούν την μουσική τους παιδεία μέχρι και τους ολοκληρωμένους μουσικούς είτε επαγγελματίες είτε ερασιτέχνες.

Στο κατάστημα βρίσκεται ειδικευμένο προσωπικό σε κάθε τομέα πληροφόρησης και τεχνικής εξυπηρέτησης.. Ποικιλία σε όλα τα μουσικά όργανα κλασσικά, ηλεκτρικά και παραδοσιακά που υποστηρίζονται από μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών όπως και άψογο και φθηνό Service.

Η βιβλιοθήκη του καταστήματος εκπλήσσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Εκτός των εκδόσεων "ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ" που περιλαμβάνουν κλασσικά, θεωρητικά, παραδοσιακά, λαϊκά κ.α. , διαθέτει μουσικά βιβλία όλων των εκδοτικών οίκων εσωτερικού και εξωτερικού.

Το κατάστημα του Γιώργου Μαυρομουστάκη συμβάλλει και στηρίζει πολλές μουσικές προσπάθειες ομαδικές ή ατομικές σε ετήσια βάση με μορφή χορηγιών.